Ny

Rite Nordic Dry Slim S5

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.20 g

Styrke: Normal

RITE Nordic Dry Slim Portion S5 gir deg et skikkelig sprell med en gang du legger den under leppen. Denne snusen er fullpakket med mynteaktig godhet. Kombinasjonen av peppermynte og mynte sikrer at deg den forfriskende smaken av førstnevnte, og en lett beroligende sødme fra sistnevnte. Det betyr også at du får en avkjølende følelse under leppen – noe du kommer til å trenge etter at nikotinen setter inn!

Nikotinen i denne snusen overgår alt annet på markedet. Med 32 mg/g er dette en av de sterkere snusene som finnes, noe du kommer til å merke. Nikotinen setter inn nesten øyeblikkelig, og kan vare i mer enn en time. De slanke delene er også perfekte i størrelse og form, passer komfortabelt under leppen, og holder seg diskrete i løpet av den timen de er i bruk.

Dette produktet er ikke for svakhjertede. Ministry of Snus har virkelig hevet seg med denne, og skapt en snus med et imponerende kick. Styrke ligger sentrum for hele deres arbeidsmoral, fra produktene til nettverket deres. Kort sagt, de har produsert en snus direkte i tråd med deres overbevisninger, og gir deg topp kvalitet, utmerkede ingredienser og maksimal styrke.

Produktomtaler: Rite Nordic Dry Slim S5