Ny

Rite Nordic Dry Large S5

Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Porsjon

Vekt / Nettovekt: 31.00 g / 15.00 g

Styrke: Normal

RITE Nordic Dry Large Portion S5 er et spennende produkt fra Ministry of Snus. Denne snusen gir en utrolig, oppsiktsvekkende myntesmak takket være kombinasjonen av peppermynte i full styrke og den mer forfriskende smaken av mynte. Denne myntepregede blandingen har en frysende eller avkjølende effekt i munnen når du holder snusen der. Det som virkelig er bra, er at denne blandingen har en skarp smak med et snev av søthet.

Denne snusen er en av RITEs sterkeste så langt. Nikotinet i disse snusene er virkelig hardtslående, med enestående 32 mg/g nikotin. Det gjør seg raskt gjeldende og det treffer hardt, slik at det føles som om denne snusen ligger langt over det vanlige sterke nivået de fleste av oss har kommet til å forvente. Denne styrken gjør at du ikke trenger å holde snusen lenge i munnen før den får full effekt.

Å legge til denne ekstra sterke snusen til produktlisten deres er et flott grep fra det danske Ministry of Snus. Denne snusen treffer virkelig blink når det gjelder selskapets merkevarebygging og løftet de har gitt kundene. Styrken i Nordic Dry Large er såpass at hvis du orker det, kan holde den under leppen i opptil halvannen time!

Produktomtaler: Rite Nordic Dry Large S5