Ny

Rite Arctic Slim S4

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.20 g

Styrke: Normal

For noe litt ekstra eller stimulerende, trenger du ikke lete lenger enn RITE Arctic Slim Portion S4. Denne bitte lille porsjonen er full av smak, så ikke la størrelsen lure deg. Myntsmaken i denne snusen er iskald, og sprenger smaksløkene dine fra første stund. Dette er en sann vekker, som er stimulerende og gi deg energi gjennom hele dagen.

Det er ikke bare smaken som er førsteklasses, men også nikotinmengden – som er på imponerende 28 mg/g. Det faktum at dette er slanke porsjoner, hjelper også til å gjøre dem diskrete og komfortable når du holder dem i munnen. Hver porsjon er også hvit, slik at du kan nyte en relativt dryppfri opplevelse sammen med det intense nikotinkicket, noe som gjør denne snusen til en fornøyelse å bruke hele dagen.

RITE er produsert av det danske selskapet Ministry of Snus. Dette selskapet har nylig kommet på banen, og konsentrerer seg om å tilby et sterkt produkt av høy kvalitet. De fremmer også ideen om valg og styrke i ditt daglige livs valg, og prøver å gjenspeile denne holdningen i måten de har skapt RITE-merket på – enkelt, elegant, men med et sterkt kick.

Produktomtaler: Rite Arctic Slim S4