Rite snus

Rite snus

Når du åpner en boks med Rite-snus, møter du fire generasjoner håndverk og innovasjon. Rites herlige utvalg av høykvalitetsprodukter lar deg velge mellom isete peppermynte, søt spearmint, tradisjonell bergamott og klassiske, kjølende myntesmaker, i tillegg til at du kan velde den posestørrelsen du foretrekker. Kanskje en stor porsjon kjølig mynte om morgenen og en lett smak av bergamott på kvelden er det som passer deg best – valget er ditt! Vær uansett forberedt på en ultrasterk nikotinopplevelse på minst 28 mg/g, ettersom det er det svakeste nikotinkicket du kan forvente å få av disse kraftige posene.

Hva er Rite Snus?

Rite Snus er produsert av The Ministry of Snus, som er et datterselskap til det verdenskjente tobakkfirmaet Mac Baren. Dette betyr at Rite Snus er produsert ved hjelp av ekspertisen akkumulert av over fire hele generasjoner! Mac Baren startet opp i 1826 og har siden den gang vokst til å bli en av verdens største tobakksprodusenter, og de har siden oppstarten i 2018, veiledet The Ministry of Snus i deres enorme suksess.

Å snuse et Rite-produkt betyr å ha enorm fleksibilitet på grunn av mangfoldet av produkter du blir presentert for. Du kan velge å bruke myntesmalene når du ønsker deg ekstra friskhet, og tradisjonelle bergamottsmaker når du har behov for en mer beroligende opplevelse. Når du nettopp har begynt med snusing, kommer du kanskje til å foretrekke tynne poser fremfor tykke, og med Rite Snus kan du velge det som passer deg best! Men vær forsiktig, det superhøye nikotininnholdet er ikke for nikotinbegynnere, og vil absolutt gi den erfarne brukeren mye for pengene.

Alt dette høres selvfølgelig bra ut, men hva med Rite-kvaliteten?

Er Rite Snus av høy kvalitet?

Det faktum at hvert tobakksblad stammer fra Mac Baren Tobacco Company, gir allerede en indikasjon på produktets kvalitet. Mac Baren er en stor tobakksprodusent, og tobakksproduktene deres er av høy kvalitet og distribueres over hele verden. Men hvordan kan du være sikker på at Rite virkelig har god kvalitet? Snusopplevelsen avslører alt.

Når du plasserer en porsjon RITE Arctic Large Portion S4 under leppen blir du møtt av et øyeblikkelig rush av nikotin og smak, som sammen vil føles som et iskaldt vindgufs. I tillegg er opplevelsen utrolig langvarig og gir en konstant nikotinstrøm. Boksdesignet er kanskje enkelt takket være Norges regelverk om nøytrale snusbokser, men innholdet er alt annet enn enkelt. Håndverket og innovasjonen som kreves for å oppnå et produkt som gir erfaringer av denne kvaliteten, kan bare nås gjennom mange års prøving og feiling, og krever lidenskap. Din høykvalitets snusreise begynner med aromaen som hilser deg når du åpner en snusboks!

Ministry of Snus – produsenten bak Rite

Ministry of Snus har en påfallende interessant nettside som gir et umiddelbart moderne inntrykk, men som også har reflekterer ungdommelig lekenhet og en seriøs lidenskap for røykfrie alternativer. På unikt vis, er de drevet av det de selv kaller «Folkets mandat» – en gruppe mennesker, et ekspertpanel som består av vanlige mennesker, også snusfans, som kommer med meninger fra massen. Sammen med The Ministrys snusteam avgjør hvorvidt produksjonen av et nytt produkt skal realiseres eller ikke, en avgjørelse som er like demokratiske som produktets egenskaper er. Dette betyr at forbrukerbasen deres teknisk sett også tar i del i utformingen av hvert produkt!

Er dette Rite snusen for deg?

Rite er populær blant nordmenn som vil ha en ultrasterk snus med autentiske smaker, kraftig frigjøring og langvarig effekt. Er dette det du ser etter? Da er Rite absolutt noe for deg. Sammen med et sofistikert boksdesign og en rimelig pris, nærmer dette produktet nærmer seg perfeksjon. Humøret ditt kan ta snusreisen din hvor som helst, himmelen er grensen, og du trenger ikke lenger å kaste bort tid på dårlige produkter. Forbrukere er mer kvalitetsbevisste enn noen gang før, og med et produkt fra The Ministry of Snus kan du alltid være trygg på at det du snuser er av høyeste kvalitet. Du finner alle Rites produkter på vår Sterkeste produkter-side, sammen med mange andre supersterke favoritter!

 

Les mer mindre