Qvitt Wild Mint

Nikotinfri snus
Qvitt Wild Mint
1
Boks:
kr 53,90
539
Pack: kr 539,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Gotlandssnus

Format: Nikotinfri snus

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 0.00 g

Styrke: Tobakk & Nikotinfri

Qvitt Wild Mint er et tobakks- og nikotinfritt produkt med smaker fra naturen. Med ingredienser som grønn te, gulrotfiber og panax ginseng som sammen gir den perfekte friske følelsen og smaken. En naturlig og mild mint-preget lukt som appellerer til sansene dine, siver ut når du åpner boksen. For å skille seg ut fra de mer tradisjonelle snussmakene, valgte Gotlandssnus et innslag av ville urter og krydder for å skape en vill mintsmak. I Qvitt-familien er den kjent for den friske følelsen.

Posene er enkle å håndtere når du legger dem under leppen og tilpasser seg perfekt. De er myke og tilpasningsdyktige, og har akkurat den rette mengden fuktighet. Et tobakks- og nikotinfritt produkt som føles veldig som snus med perfekt størrelse og innhold, langvarig smak og en nydelig tekstur som passer perfekt under leppen. Hva kan vel være bedre enn en smak av Gotlands natur når du har behov for litt avslapning etter en stressende dag, eller kanskje som et forfriskende mint-tilskudd etter kaffen.

Gotlandssnus startet sin utrolige reise i 2002, da grunnleggeren fikk en god idé og begynte å produsere snus hjemme på sitt eget kjøkken. Bak alt det harde arbeidet med å skape et av de største svenske snusmerkene, lå en visjon om å oppnå det umulige. I begynnelsen holdt de seg til tradisjonell snus, men deretter spredde de vingene og skapte tobakks- og nikotinfrie produkter som Qvitt. En ny type snus som løfter motet og forbedrer munnhygienen. Det finnes knapt noen bedre måte å slutte med snus på, enn å gjøre det ved hjelp av nettopp snus.

OBS! Anbefales ikke for gravide eller ammende, siden den inneholder ginseng.
Innholdsfortegnelse:: Vann, grønn te, gulrotfiber, aromaer, surhetsregulator (E500), smaksforsterker (vanlig salt), fuktighetsgivende middel (E1520), panax ginseng, fluor.

Produktomtaler: Qvitt Wild Mint