OMNI by General

OMNI by General

En sterk fornemmelse i hvitt

Omni by General er et genialt og innovativt produkt, en diskret snus med effektiv frigivelse av smak og nikotin. Disse unike posene er helhvite og helt tørre, en pose som oppleves som svært så diskret - en egenskap som blir stadig mer populær blant brukerne. Tørre poser anses vanligvis for å gi en svært langsom frigivelse av smak og nikotin, men disse helhvite posene byr på rask og jevn frigivelse som varer lenger. Omni er det siste tillegget til den generelle familien og består av to herlige smaker: en litt salt lakris og en frisk peppermynte.

Hva er hemmeligheten?

Disse høyt verdsatte egenskapene som lar hver pose gi en kraftig smaksopplevelse, er hovedsakelig et produkt av en patentert produksjonsteknologi som brukes i fremstillingen av Omni's snus. Med denne teknologien inneholder hver pose mindre tobakk enn tradisjonell snus, fordi den blandes med cellulosefibre og andre godkjente tilsetningsstoffer. Dessuten er snus regulert som et matprodukt i Sverige, og produsentene av dette produktet følger nøye den strenge kvalitetsstandarden kjent som Gothiatek.

Omni og andre posetyper

Original porsjons-snus - Disse posene er mye mindre diskrete enn Omni's hvite poser, på grunn av den fuktige overflaten. De har en meget rask frigivelse av nikotin og smak, og består hovedsakelig av tobakk. Det brune, fuktige eksteriøret er et resultat av en dampingsprosess som finner sted etter at de er fremstilt, og som forårsaker drypp under bruk.

Hvit porsjonssnus - Disse hvite posene er ikke dampet i produksjonsprosessen, noe som resulterer i en mye tørrere pose. Den hvite porsjonen er mer diskret enn originalen, men ikke på samme nivå som Omni`s helhvite poser. Det tørre eksteriøret på hvit porsjonssnus gjør at frigjøringen av nikotin og smak går langsommere, men enda mer jevnt enn den originale porsjons-snusen.

Omnis helhvite porsjonssnus - Siste nytt i produksjonsteknologi har skapt en unik pose for en optimal opplevelse. Disse er ikke dampet under produksjonen og inneholder mye mindre tobakk enn den opprinnelige porsjonssnusen. Posene inneholder i stedet en blanding av cellulosefibre og andre godkjente tilsetningsstoffer. Posene er helt hvite og tørre, noe som gjør dette til et veldig diskret snusprodukt. Brukere kan oppleve at frigivelsen av smak og nikotin er litt forsinket på grunn av tørrhet, bare for å vare lenger når de er etablert.

Read moreLess

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.