Ny

Nordic Icon No3 Intense Blue

Porsjon
Kapten 13 Artic

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: Nordic Snus AB

Format: Porsjon

Vekt / Nettovekt: 30.00 g / 13.00 g

Styrke: Normal

Nordic Icon No3 True White Intense Blue er en helhvit porsjonssnus, og den sterkeste hvite snusen fra Nordic Icon. Snusen har en sterk og frisk smak av peppermynte, samt høyt nivå av nikotin. Som navnet tilsier er dette en intens og sterks snus.

Nordic Icon No3 True White Intense Blue er en ekstra sterk porsjonssnus som består av plantefiber og tobakk, i kategorien All White. Dette vil si at den renner mindre, og med snusens slim-format vil den ha bedre passform under leppen. Som en helhvit snus vil den heller ikke misfarge tennene, da denne holder seg hvit både før og etter bruk. Innhold per snusboks er 13 g, og nikotininnhold er på 17 mg/g.

Det norske selskapet Nordic Icon ble grunnlagt i Larvik i 2018. Deres porsjonssnus er laget i slim-format av en blanding av plantefiber og tyggegummibase. Dette gjør at snusen får en god og myk passform under leppen, en jevn og langvarig smaksopplevelse, samt at den renner mindre enn tradisjonell snus. Den helhvite snusens produksjonsprosess er relativt miljøvennlig, og renser og raffinerer vanlig brun tobakk. Hensikten er å fjerne uønskede tungmetaller og nitrosaminer.

Produktomtaler: Nordic Icon No3 Intense Blue