LOOP Sicily Spritz S2

All White
LOOP Sicily Spritz S2
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Sicily Spritz S2 er en helhvit porsjonssnus med en bittersøt smak av appelsin, kombinert med bitter, forfriskende lime. Dette gir en sommerlig og frisk smak. Som med andre LOOP-produkter, vil denne snusen tilby en langvarig og intens smaksopplevelse, med rask levering av nikotinfølelse.

LOOP Sicily Spritz S2 er en normalt sterk, helhvit porsjonssnus. Den kommer i hvite poser laget av vasket tobakk. Denne typen snus misfarger ikke tennene, slik som vanlig snus. Porsjonenes slanke format gjør at snusen får bedre passform under leppen. Denne snusen gir også en lenger smaksopplevelse, da den heller ikke renner like mye som de originale porsjonene. Sicily Spirtz inneholder 10 mg/g nikotin, og gir en jevn og langvarig nikotinopplevelse.

LOOP snus blir produsert av det svenske selskapet Another Snus Factory. Dette er en helt ny produsent på markedet. Deres hovedkontorer ligger i hjemlandets hovedstad Stockholm. Another Snus Factory ble grunnlagt i 2019, med hensikt å utvikle snus på en ny måte. De lager snus uten og med vasket tobakk, og med helt nye, innovative smaker som varer lenge. De har partnere i flere land i Europa, men kun fabrikk i Stockholm.

Produktomtaler: LOOP Sicily Spritz S2