LOOP Salty Ludicris S2

All White
LOOP Salty Ludicris S2
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Salty Ludicris er en elegant snus med smak av salt lakris og bringebær. Fusjonen av salt og søtt gir en fin og spennende smaksopplevelse. Den mørke, salte lakrisen komplementerer den friske smaken av bær god, og begge smaksprofilene kommer tydelig fram i snusen.

Snusen kommer i formatet Slim og inneholder 10 mg nikotin/g. Den kjennes behagelig og fuktig under leppen, og gir en god følelse av nikotin. Som alle LOOP-produkter har Salty Ludicris også en smak som varer lenge. Det slanke formatet gjør snusen diskret og sørger for at den ikke renner, samtidig som det hvite designer gjør dette til et innbydende produkt. Og den er verdens første snus som kommer i miljøvennlig emballasje.

Den salte lakrisen får smaken sin fra salt salmiakk, og det er et produkt som nytes nesten utelukkende i de nordiske landene. Trenden har definitivt ikke tatt av andre steder i verden, men nordmenn, dansker, svensker, finner og tyskere elsker denne sorte delikatessen, og konsumerer flere kilo hver eneste år. Lakris har vært brukt som medisin siden 1600-tallet, og roten blir fortsatt brukt i noen typer hostesaft og i lindrende halstabletter.

Produktomtaler: LOOP Salty Ludicris S2