Ny

LOOP Mint Mania S2

All White
LOOP Mint Mania S2
1
Boks:
kr 77,90
389.5
Pack: kr 389,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: Another Snus Factory

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 32.60 g / 15.00 g

Styrke: Strong

LOOP Mint Mania S2 er en snus med en iskald smak av forfriskende mynte, og et hint av sødme. Smaken er markant og myntepreget kommer tydelig gjennom, samtidig som sødmen balanserer smaksbildet på en god måte. Dette gir et friskt, kaldt og kjølende inntrykk.

LOOP Mint Mania er en normalt sterk snus med et nikotininnhold på 10mg/g. De slanke, hvite porsjonspakningene er diskret og passer godt under leppen. Porsjonspakkenes tynne overflate gjør at smaken kommer tydelig fram og varer lenge. Snusen kjennes fuktig uten at den renner, og den selges i verdens første miljøvennlig snusemballasje. Denne er kjent som PlantCan. PlantCan er laget av 50 % organisk materiale og 50 % resirkulert plast.

Smaken av mynte gir en spennende egenskap. Mynte er en av våre aller mest aromatiske urter, og den brukes i matlaging over nesten hele verden. Den spiller hovedrollen i indisk Raita, thailandsk Larb og Midtøstens Tabbouleh. I tillegg blir mynte hyppig brukt som smakstilsetning i blant annet tannkrem, tyggegummi, godteri, sjokolade, likør, tobakk og te. I middelalderen ble mynte ofte brukt som medisin, og vi finner fortsatt urten i noen forkjølelsespreparater som for eksempel Mentholatum.

Produktomtaler: LOOP Mint Mania S2