Ny

Kapten No 35 Tropic

Ekstra Sterk Hvit
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 79,90
799
Pack: kr 799,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Ekstra Sterk Hvit

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Kapten No35 Tropic Extra Strong White er en ny og spennende porsjonssnus med tropisk smak. Den klassiske tobakksmaken blander seg elegant med sødmen fra de eksotiske fruktene, og aromaen gir tydelige assosiasjoner til varmere strøk. Kapten No35 er laget av den fineste tobakken på markedet, og er omhyggelig smakstilsatt. Snusen passer for deg som vil ha en hvit snus med en tydelig smak av melon.

Denne snusen er ekstra sterk, og kommer med et nikotininnhold på hele 15 mg/g . Det er AG Snus som står bak merket Kapten, og de har produsert snus gjennom hele fem generasjoner. Med Kapten får du en smakstilsatt porsjonssnus som kommer i formatet hvit original, hvor hver boks inneholder 18 gram snus. Hvit porsjonssnus er optimalt for deg som ønsker en snus som ikke renner.

Visste du at snusens historie faktisk har en eksotisk opprinnelse? I 1517 tok Kristoffer Columbus med seg tobakksfrø hjem fra Amerika, og siden den gang har europeerne eksperimentert med forskjellige bruksområder for tobakksplanten. Det var først på 1700-tallet at det ble vanlig å snuse, da som nesesnus. På 1800-tallet ble svenskene ledende på snusproduksjon, og den posisjonen har de siden klart å beholde.

Produktomtaler: Kapten No 35 Tropic