Ny

Kapten No 33 Arctic

Ekstra Sterk Hvit
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 79,90
799
Pack: kr 799,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Ekstra Sterk Hvit

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Er du blant dem som foretrekker kraftig snus med klassisk smak av tobakk? Da bør du lese mer om Kapten No33 Arctic Extra Strong White. Dette er en ekstra sterk snus som har tydelig smak av tobakk kombinert med mint for ekstra friskhet. Snusen kommer i hvite porsjoner som sørger for at misfarging av tenner ikke er en problemstilling.

Kapten No33 Arctic Extra Strong White fås i bokser som inneholder 18 gram snus. Porsjonene inneholder 10 mg nikotin per gram, og sørger for en kraftig nikotinopplevelse. Hver boks inneholder 20 snus. Høyt nikotininnhold kombinert med mint- og tobakksmak gir deg et behagelig «kick» når du snuser. Snusen er heller ikke så fuktig, noe som betyr at den renner minimalt.

Porsjonene som fås i en boks med Kapten No33 Arctic Extra Strong White er i original-format, noe som sørger for effektiv fordeling av nikotin. Porsjonene er likevel slanke slik at du får en diskret snusopplevelse. Produsenten AG Snus legger vekt på å utvikle snus kun bestående av kvalitetsingredienser, noe som inkluderer råtobakk og spesielt utvalgte smaker. Sjekk sortimentet vårt av AG Snus.

Produktomtaler: Kapten No 33 Arctic