Kapten No 31 Extra

Hvit Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Kapten No31 Extra Strong White er en enkel hvit snus som har en klassisk smak av tobakk. I tillegg finnes et ørlite hint av bergamott. Sitrussmaken er lite dominerende, og denne snusen passer derfor ypperlig for deg som vil ha en tradisjonell snus, men i hvite porsjonsposer som ikke er fuktet eller renner. Produktet er laget av den beste råtobakken på markedet.

No31 Extra Strong White er en ekstra sterk snus, som har et nikotininnhold på 15 mg/g. Det er 18 gram snus per boks, som er fordelt på 20 originale porsjonsposer som ligger behagelig under leppen. Siden dette er en hvit snus er den ikke fuktet, noe som gjør at posene renner mindre. Mange snusere foretrekker dette framfor vanlig original snus.

Visste du at det er smak av røykaroma og tobakk i all snus som ikke er helhvite? Dette fører til at det er noen smaker som passer bedre til snusen enn andre. Bergamott, mynte, lakris, whisky, nøtter, gran og einebær er alle smaker som har god synergi med tobakkssmaken, og derfor er disse blant de mest populære aromaene som blir tilsatt i original og hvit snus.

Produktomtaler: Kapten No 31 Extra