Ny

Kapten No 13 Arctic

Hvit Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 79,90
799
Pack: kr 799,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Foretrekker du hvit porsjonssnus med forfriskende smak som forhindrer misfarging av tenner og gir frisk pust? Kapten No13 Arctic White et godt alternativ til den brune løssnusen, og har en forfriskende og kjølig smak av peppermynte. Dette kombineres med smaken av sterk tobakk, noe som gjør at snusen også appellerer til deg som ikke vil gi slipp på den tradisjonelle snussmaken.

Kapten No13 Arctic White kommer i bokser med nettovekt på 16,8 gram, fordelt på 24 hvite porsjoner. Nikotininnholdet i snusen er 10 mg/g, noe som gjør at dette snusproduktet klassifiseres under normal til sterk styrke. Snusen passer derfor fint for deg som er ute etter en behagelig og ikke alt for kraftig snusopplevelse. Porsjonene er i original-format, noe som gir optimal fordeling av smak.

Det er snusprodusenten AG Snus som står bak Kapten No13 Arctic White og de andre snusproduktene i Kapten-serien – inkludert Kapten No14 Blue White. AG Snus har mange års erfaring, og har gjennom fem generasjoner blitt driftet av Gundersen-familien. Selskapet ble startet opp allerede i 1864, da under navnet Assens Tobaksfabrik. AG Snus benytter råtobakk av høy kvalitet i alle sine produkter.

Produktomtaler: Kapten No 13 Arctic