Kapten No 12 Black

Hvit Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 70,90
354.5
Pack: kr 354,50
709
Pack: kr 709,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Vil du ha en hvit snus med smak av svart lakris? Da bør du teste ut snusen med det kontrastfylte navnet Kapten No12 Black White. Dette er en hvit porsjonssnus med en smak av tradisjonell snus, men med en tydelig aroma av lakris. AG Snus er produsenten bak snusmerket Kapten, som lager klassisk snus med en moderne vri.

Hvit tobakk er vanlig brun tobakk som er renset og foredlet, og i denne prosessen fjernes uønskede stoffer som er helseskadelige eller gir misfarging av tennene. Kapten No12 kommer i formatet normal hvit porsjon, og inneholder 24 porsjoner per boks. Boksens totale nettovekt er 16,8 gram. Snusen har et nikotininnhold på 10 mg/g, og passer bra for deg som ønsker en original porsjonssnus med normal styrke.

Hvit snus sies å være et sunnere alternativ til ordinær brun snus. Selv om produktet inneholder nikotin, så har det minimale mengder med tobakk. Denne er i tillegg renset for giftstoffer som tungmetaller og nitrosaminer. Posene er hvite og renner mindre enn vanlig snus, noe som gjør dem mer delikate og diskrete under leppen. Produktet skaper heller ikke samme misfarging på tennene som tradisjonell snus.

Produktomtaler: Kapten No 12 Black