Ny

Kapten No 11 Hvit

Hvit Porsjon
Kapten 13 Artic
  • Kapten 13 Artic
  • Kapten 11
1
Boks:
kr 79,90
799
Pack: kr 799,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 35.00 g / 16.80 g

Styrke: Normal

Dersom du liker den gode, klassiske smaken av tobakk, er Kapten No11 White et godt alternativ. Dette er et snusprodukt med tradisjonell tobakksmak og et hint av bergamott – et sitrustre som vokser i Italia og Nord-Afrika. Denne helhvite snusen lages av råtobakk av høy kvalitet, og appellerer derfor til deg som setter pris på en rik smak av tobakk med en moderne vri.

Kapten No11 White kommer i bokser med nettovekt på 16,8 gram, og i hver boks finnes det 24 porsjoner. Porsjonene er hvite, noe som forhindrer misfarging av tenner. Det er original-format på porsjonene, noe som sørger for optimalt opptak av nikotin. Kapten No11 White har et nikotininnhold på 10 mg/g, og havner dermed i kategorien middels sterk snus. Perfekt for alle som ønsker en behagelig nikotinopplevelse.

Det er produsenten AG Snus som står bak Kapten No11 White. I tillegg til snusserien Kapten, står AG Snus også bak kjente merkevarer som SIRIUS, SHIRO og U SAMPLE. Produsenten har fokus på råvarer av høy kvalitet, og har en rekke spennende smaker i sortimentet. Her tilbys alt fra nedkjølende peppermynte til søt lakris, samt klassisk smak av tobakk.

Produktomtaler: Kapten No 11 Hvit