Ny

G4 No9 Dark Frost All White Super Strong

All White
G4 No9 Dark Frost All White Super Strong
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: Swedish Match

Format: All White

Vekt / Nettovekt: 39.50 g / 19.20 g

Styrke: 18 mg/g

G4 No9 Dark Frost Super Strong er en helhvit snus fra Swedish Match som kommer i små og nette porsjonspakninger. Snusen har en forfriskende smak av fruktige bær og frisk mentol. Snusen kategoriseres som ekstra sterk med høyt nikotininnhold, men er samtidig veldig fruktig på smak.

Selv om porsjonsposene er små og kommer i størrelse slim, har denne snusen et høyt nikotininnhold. Dette er en ekstra sterk snus med hele 18,5 mg nikotin per gram snus, noe som gir et realt kick når nikotinet sprer seg i kroppen. Siden dette er en all white snus er den tørr på yttersiden selv om innholdet er fuktig. Dette gjør at snusen renner mindre enn vanlig original snus.

G4 No9 er produsert av svenske Swedish Match, som har laget tobakksprodukter og solgt tobakk i mer enn hundre år. Dette er selskapet som står bak noen av verdens mest kjente snusmerker, som General og Ettan. De lager snus i alle mulige variasjoner, både i løsvekt og porsjon – hvit eller original. Visste du at Swedish Match også lar deg blande din egen snus online? Dette er det ikke så mange andre snusprodusenter som tilbyr.

Produktomtaler: G4 No9 Dark Frost All White Super Strong