Ny

Epok No 15 London Crisp S4

Helhvit Porsjon
Epok No 15 London Crisp S4

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: British American Tobacco

Format: Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 34.00 g / 16.80 g

Styrke: 14 mg/g

Epok No. 15 London Crisp Intense S4 er en rykende fersk snus med klare innspill av afternoon tea med smak av agurk og pepper samt underliggende toner av tobakk. At snusen kommer i en S4 styrke betyr at dette er utviklerens nest sterkeste styrke med en ekstra sterk eller intens smak. London Crisp kommer i utviklerens slim white pose som gjør at posen vesker lite og byr på en kraftig men avbalansert smak som utvikles over tid.

Epok No. 15 London Crisp Intense S4 kommer i våre norske grønne bokser med 24 poser av tilsammen 16.8 g tobakk med 14 mg/g nikotin. Epoks hvite slim pose er tørr og gjør at det tar noe tid før smaken utvikles for fullt. Posen holder seg tørr og hvit under bruk som igjen gjør at posen renner lite og har mindre sjanse for eventuell misfarging av tennene.

Epok snus utvikles av Winnington AB som igjen er eid av British American Tobacco. Epok snus er kjent for å ha utviklet «all white» snus hvor tobakken renses. Under behandlingen fjernes deler av tobakkens tungmetaller og nitrosaminer samtidig som det ferdige produktet er hvit tobakk. Den hvite snusen er mindre helseskadelig og kan by på nye og spennende smaker som her hos Epok No. 15 London Crisp Intense S4.

Produktomtaler: Epok No 15 London Crisp S4