Epok No 14 Caribbean Sky S2

Helhvit Porsjon
Epok No 14 Caribbean Sky S2

Not for sale
This product is not available anymore, Please look for another product in our catalog

Lagerstatus: Utsolgt

Produsent: British American Tobacco

Format: Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 34.00 g / 16.80 g

Styrke: 8 mg/g

Epok No. 14 Caribbean Sky S2 er en «all white» snus fra snusprodusenten Epok. Den vaskede snusen byr på en spennende smak av kokos og ananas med underliggende toner av tobakk. At boksen har S2 i tittelen forteller deg at dette er en snus med moderat mot normal styrke og kommer i Epoks hvite slim poser vesker lite og bruker dermed noe tid før den fullstendige smaken utvikles.

Epok No. 14 Caribbean Sky S2 leveres i produsentens vanligste slim posestørrelse og inneholder 24 poser med tilsammen 16.8 g tobakk med et lavt nikotininnhold på kun 8 mg/g. Den lille hvite posen passer godt under leppen og renner lite selv om tobakken i posen er fuktig med massevis av smak av både ananas og kokos. Dette er en snus som skriker av sommer og sol. Den hvite posen gir deg en mild og avbalansert smak over en noe kortere perioden en de mørke og fuktige brune snusposene.

Epoks fabrikker er eid av Winnington AB og ligger sør i Sverige, nærmere bestemt Hökerum. Epok revolusjonerte snusverden da de utviklet sin «all white» snus som etter en vaskeprosess endte opp med en hvit tobakk med mindre tungmetaller og nitrosaminer som er mye lettere å smaksette samtidig som det er mindre sjanse for misfarging av tennene.

Produktomtaler: Epok No 14 Caribbean Sky S2