Ny

Epok No 13 Blonde Latte Intense S4

Helhvit Porsjon
Epok No 13 Blonde Latte Intense S4
1
Boks:
kr 74,90
374.5
Pack: kr 374,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 34.00 g / 16.80 g

Styrke: 14 mg/g

Epok No. 13 Blonde Latte Intense S4 er en «all white» snus utviklet i Hökerum, Sverige med en fantastisk smak av kaffe latte og hasselnøtt. At snusen er en S4 betyr at du får en ekstra kraftig eller intens smak og styrke. No. 13 Blonde Latte intense kommer i utviklerens hvite slimpose med en behagelig, sterk smak som ikke renner for mye.

Epok No. 13 Blonde Latte Intense er en videre utvikling av produsentens hvite, vaskede og raffinerte snus som i dette tilfellet er smaksatt med en klar smak av en deilig kaffe latte med en mild ettersmak av tobakk. Snusen kommer i den norske grønne standardfargen Pantone 448C med en Helvetica font. Boksene inneholder 24 slim poser med tilsammen 16.80 g snus og 14 mg/g nikotin.

Epok No. 13 Blonde Latte Intense utvikles ved Winnington ABs fabrikker sørvest i Sverige. Epok er kjent for å være utvikleren av «all white» snus. Denne prosessen skjer ved at tobakken vaskes og renses for å fjerne tungmetaller og nitrosaminer samt mye av tobakkens farge og smak. Den ferdigbehandlede «all white» snusen er atskillig lettere å smaksette som igjen gjør at Epok kan by på et bredt utvalg nye og spennende smaker med underliggende toner av tobakk.

Produktomtaler: Epok No 13 Blonde Latte Intense S4