Ny

Epok No 0 Sunrise Amber S4

Helhvit Porsjon
Epok No 0 Sunrise Amber S4
1
Boks:
kr 74,90
374.5
Pack: kr 374,50

Lagerstatus: På lager

Produsent: British American Tobacco

Format: Helhvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 39.00 g / 16.80 g

Styrke: 16 mg/g

Epok No0 Sunrise Amber Intense S3 er, som navnet tilsier, en intens snus som fører tankene mot den gylne fargen av soloppgang eller rav. Dette er Epoks første snus med appelsinsmak, som er en nyere smakskombinasjon tilgjengelig på markedet. Snusen gir en fruktig sitrussmak.

Dette er en helhvit porsjonssnus som verken renner eller misfarger tennene som snus med tobakk kan gjøre. Snusen kommer i porsjonsposer av typen slim, noe som gjør at den er diskret og ligger godt under leppen. Epok N0 Sunrise Amber kategoriseres som ekstra sterk, med et nikotininnhold på 14 mg/g. Du får 16,8 gram all white porsjonsnus i hver boks, som er fylt med den sterke og forfriskende smaken av sitrusfrukt.

Visste du at Epok var den aller første snusprodusenten som laget snus på hvit og vasket tobakk? Dette gjøres på en miljøvennlig og patentert måte. Hvit snus har mange fordeler fremfor original brun tobakk. Dette er fordi snusen er raffinert, og i denne prosessen renses den for uønskede skadelige stoffer. Hvit snus er dessuten mindre rennende enn vanlig brun snus, selv om den gir deg den samme oppkvikkende effekten av nikotin.

Produktomtaler: Epok No 0 Sunrise Amber S4