Ny

Crafted Snus Highland White Portion S2

Hvit Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Hvit Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 20.00 g

Styrke: Normal

Det er lett å anta at du trenger å være en whisky-elsker for å nyte Crafted Snus Highland White Portion S2. Men sannheten er at alle som er en ekte fan av autentiske snusprodukter med en robust følelse og høykvalitets tobakk, vil glede seg over denne. Den deilige smaken består av rike toner av modne tobakkblader blandet med med hint av mørk sjokolade og et snev av valnøtt, sammen med en anelse av røktsmakt, og, til slutt, en kraftig og luksuriøs smak av single malt whisky fra det skotske høylandet. En smak som er så intens at den bare kan følge av virkelig håndverksarbeid.

Dette produktet finnes som hvit porsjon eller original porsjon. Snuseren som er ute etter en full smaksopplevelse, men med mindre drypp og roligere utslipp av smak og nikotin, vil finne denne hvite whiskysnusen helt herlig. De hvite posene er tørrere, og gir en langvarig, fyldig smaksutgivelse sammen med en grei dose 15 mg/g nikotin.

For å oppnå den elegante, men robuste whiskysmaken til en Crafted Snus, har Conny Andersson og teamet hans hos AG Snus lagt tobakksbladene i bløt i whisky, slik at de virkelig absorberer den unike smaken.

Produktomtaler: Crafted Snus Highland White Portion S2