Ny

Crafted Snus Highland Original Portion S2

Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 73,90
369.5
Pack: kr 369,50
739
Pack: kr 739,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: AG Snus

Format: Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 20.00 g

Styrke: Normal

Navnet Crafted Snus Highland Original Portion S2 sier mye om dette produkts unike egenskaper. Den har ikke bare en intens whiskysmak fra det skotske høylandet, men den har også noter av valnøtt, sjokolade og røktsmak som til sammen utfyller den modne tobakkskarakteren veldig godt. Smakene er unike, og måten de ble til på – den deilige tilstedeværelsen av whisky, ble levende gjennom en prosess der tobakksblader fikk ligge i bløt i single malt whisky over lengre tid. 

Porsjonsmaterialet er mykt og avdekker et fuktig innhold som gir en utrolig rask smaks- og nikotinopplevelse. Fuktighetsnivået er høyere enn det du ser i vanlige porsjonsprodukter, dette er for å sikre snuseren en umiddelbar smaksopplevelse. Det sterke nikotinnivået på 11 mg/g passer godt med din autentiske tobakkopplevelse, samtidig som den er uvanlig langvarig.

Dette er en unik blanding som selv, Conny Andersson, står bak, sammen med de utrolig dyktige og dyktige ekspertene på AG snus – en produsent som har eksistert i fire hele generasjoner! Conny Andersson er den velkjente connoisseuren som står bak mange andre suksesser, inkludert Islay Whisky, Hope & Glory, Mellgrens IPA og Crafted Kardus – han kjenner sine whiskyblandinger, det er sikkert.

Produktomtaler: Crafted Snus Highland Original Portion S2