Ny

Ace Superwhite Liquorice Mint S4

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.00 g

Styrke: Normal

Ace Superwhite Lakrismynte S4 tilbyr en naturlig opplevelse sammen med noter av mynte og søthet, som deretter avrundes med en sterk nikotinfrigjøring. Ofte akn lakrissmak virke litt søt og til og med unaturlig,men med Ace Lakris er smaken helt autentisk. Det er spesielt i smaken du kan merke om et produkt virkelig er av høy kvalitet eller ikke!

En annen flott test for å se om et produkt er av tilstrekkelig kvalitet eller ikke, er å kjenne etter nikotinfrigjørelsen. Merket du i det hele tatt noen nikotinfrigjørelse? Virket det sterke produktet ditt sterkt? Dårlig kvalitet betyr en dårlig nikotinopplevelse. Med Ace Snus trenger du aldri å bekymre deg for kvaliteten, nikotinverdien på 16 mg/g vil gi deg et pent kick, akkurat som lovet!

Bak hvert produkt finnes det et stort team av mennesker som har kommet sammen for å realisere sin idé om perfeksjon, men for at et team skal klare det, må det også være rom for innovative ideer, ambisjoner og lidenskap. Ved Ministry of Snus har de forstått betydningen av disse søylene, og har derfor gjort dem til en del av selskapets manifest.

Produktomtaler: Ace Superwhite Liquorice Mint S4