Ny

Ace Superwhite Citrus S4

Slim Porsjon
Kapten 13 Artic
1
Boks:
kr 71,90
359.5
Pack: kr 359,50
719
Pack: kr 719,00

Lagerstatus: På lager

Produsent: The Ministry of Snus

Format: Slim Porsjon

Vekt / Nettovekt: 29.00 g / 13.00 g

Styrke: Normal

Eksepsjonell, smakfull, kraftig, klar og ren er noen av ordene som kommer oss i tankene når vi prøver Ace Superwhite Citrus S4. Den har en klar og umiskjennelig smak av ferske sitrusfrukter, og har oppnådd en perfekt balanse mellom søtt og surt. Et helt hvitt snus som ikke vil skuffe, og som kan brukes til alle anledninger!

Denne snusen inneholder slanke, helt hvite porsjoner samt en høy og effektiv nikotinstyrke. Den slanke formen gjør hver porsjon veldig behagelig (og knapt synlig) under leppen, og det hvite innholdet forhindrer drypp og misfarging av tennene. Det er rett og slett en freshere måte å snuse på enn med tradisjonell snus. Hver porsjon inneholder vasket og renset tobakk, og dermed unngås brune poser eller tenner! Nikotininnholdet er på 16 mg/g, som oversatt til ord, betyr at dette er et sterkt produkt.

Produsenten bak ACE-nikotinposer har et moderne utsyn, men med fire generasjoner innovasjon og kunnskap til rådighet. Snusedepartementet er bærebjelken for kvalitativ snus, og selv om Ace-linjen er deres aller første linje helhvit snus, har kvaliteten ikke blitt kompromittert!

Produktomtaler: Ace Superwhite Citrus S4